El CNLB participa al VI Concurs Internacional de Literatura Ràpida de la Plaça de les Glòries

CNL de Barcelona

Activitats complementàries

El concurs ha estat organitzat per la Biblioteca El Clot - Josep Benet i pel Centre Cultural La Farinera del Clot

Aquest any la Delegació de Sant Martí del CNL de Barcelona ha participat en el jurat del Concurs Internacional de Literatura Ràpida de la Plaça de les Glòries, que enguany arriba a la 6ª edició i que s'ha desenvolupat el passat dissabte 22 d'abril de 2023.

La convocatòria consisteix a escriure un relat en 90 minuts a partir de tres paraules clau, que s'han facilitat a les persones participants abans de començar l'hora i mitja de què han disposat per elaborar la peça literària a la biblioteca Josep Benet del HUB del Disseny. Enguany, els participants han hagut de fer servir les paraules "Canadà", "paternitat" i el verb "celebrar".

El jurat està format per tres persones vinculades al món de la cultura del districte. Enguany ha recaigut en Neus Castellano, directora de la Biblioteca Gabriel García Márquez, Aissata M'ballo, editora d'Amsterdam Llibres i Anna Simó, responsable de la Delegació de Sant Martí del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, la tria difícil de guanyador i finalista d'entre 49 textos de molta qualitat.

El veredicte s'ha fet públic al teatre Jesús Concernau del Centre Cultural La Farinera el dissabte mateix a les 17 h i ha estat amenitzat pel María Esteban Trio, de jazz tradicional i swing.

Vols compartir aquesta notícia?