Presentació del conte de Sant Jordi 2023 a la Biblioteca Pilarín Bayés de Vic

CNL d'Osona

CPNL

Dimecres 19 d’abril es va presentar  Inkawakana. On plora l’inca, el nou conte de Sant Jordi que han fet conjuntament cinc entitats de Vic. L’acte es va celebrar a la Sala U d’Octubre de la Biblioteca Pilarín Bayés de Vic.

Una seixantena de persones es van aplegar  a la Sala U d’Octubre de la Biblioteca Pilarín Bayés per veure la presentació del conte de Sant Jordi del 2023. Un any més cinc entitats de Vic han treballat de manera coordinada amb l’objectiu que un nou conte de Sant Jordi sortís publicat.

El Servei Local de Català de Vic, La Farinera, Escènic Vic teatre, l’Escola de Música de Vic i l’Associació Tapís participen per aquest ordre en l’elaboració d’aquest conte, des de l’any 2015. Des dels cursos de català s’escriu i es transforma la història, des de La Farinera es fan les il·lustracions i la versió digital, des del grup de teatre Escènic Vic es posa veu a la versió digital, des de l’Escola de Música de Vic es fa la composició musical per a la versió digital i, finalment, des de l’Associació Tapís se’n fa l’edició en paper reciclat.

Inkawakana. On plora l’inca, un conte d’origen bolivià és la història que s’ha editat enguany i que ens parla del compromís, la germanor i també dels problemes d’escassetat d’aigua. La història va sorgir del grup de nivell Elemental 2 de català del SLC de Vic, entre d’altres contes que també es van explicar a classe i que podeu trobar aplegats al blog Aula virtual dels cursos de català d’Osona

Podeu trobar l’edició en paper del conte a la parada de Sant Jordi que l’Associació Tapís fa a Vic per Sant Jordi. Un cop amb l’edició de paper als dits podreu accedir a la versió digital a través del codi QR que té el mateix llibre.

Vols compartir aquesta notícia?