El Consell de Centre del CNL de Girona aprova la memòria del 2022 i el pla d'actuació del 2023

CNL de Girona

CPNL

El 17 d’abril de 2023 s'ha celebrat el Consell de Centre del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Girona. A la reunió, que s'ha dut a terme en format virtual, hi han assistit els representants de la Generalitat i els ens locals (ajuntaments i consells comarcals). Durant l'acte, presidit pel Sr. Albert Piñeira, la directora del CNL, la Sra. Montserrat Mas Margarit, ha presentat la Memòria del CNL de Girona de 2022 i les línies d'actuació per al 2023. També s’ha aprofitat per agrair la tasca duta a terme durant aquests quatre anys al president sortint del Consell, el Sr. Albert Piñeira.

En la trobada s’ha fet un repàs de les activitats dutes a terme el 2022 i les projectades fins a final d’any, entre les quals destaquen les de sensibilització dels catalanoparlants per mantenir la llengua (campanya “21 dies. D’entrada parla en català amb tothom”) i les de foment de la pràctica del català fora de l’aula.

El Consell de Centre és l'òrgan de direcció de l'àmbit territorial del CNL de Girona. Es reuneix ordinàriament un cop l’any a fi d'aprovar el projecte anual d'activitats i la memòria de l'any anterior, i fa el seguiment de les actuacions del Centre de Normalització Lingüística.

Vols compartir aquesta notícia?