El programa 'Al Clot, en català!' continua desplegant-se a bon ritme en aquest barri de la ciutat de Lleida

CNL de Lleida

CPNL

El Servei Local de Català (SLC) de Lleida continua treballant dins el teixit comercial i associatiu del barri lleidatà del Clot de les Granotes

Des del passat mes de gener, la campanya Al Clot, en català! va prenent forma a bon ritme en aquest barri de Lleida. Des de l'SLC Lleida s'està treballant per teixir complicitats i bastir compromisos entre les diferents entitats, associacions i comerços de la zona mitjançant el desplegament dels diferents programes i serveis de foment de l'ús del català del CNL de Lleida: Voluntariat per la llengua, Comerços aprenents, TotJoc, Servei d'Assessorament Lingüístic, tallers de cultura catalana, sensibilització i normativa lingüística.

Cal destacar la incorporació de nous establiments col·laboradors al Voluntariat per la Llengua, així com un pla pilot per a crear parelles lingüístiques en un centre de culte i l'organització de tertúlies lingüístiques en un ateneu.

La campanya, amb una durada d'un any, té com a objectius principals promoure l'ús de la llengua catalana en totes les activitats quotidianes i que es converteixi en una eina d'integració i cohesió social.

Vols compartir aquesta notícia?