L’Hipermercat Esclat de Lliçà d’Amunt dona suport al Voluntariat per la llengua

CNL del Vallès Oriental

Ús professional, Voluntariat per la llengua

L'Hipermercat Esclat de Lliçà d'Amunt s'adhereix al Voluntariat per la llengua amb l'objectiu de promoure el programa entre el personal que hi treballa. Una de les seves dependentes participa com a aprenenta en el programa

Els establiments o empreses adherits al Voluntariat per la llengua (VxL) es comprometen a mantenir el català com a llengua de comunicació amb els clients que el parlin, que intentin parlar-lo o que demanin de ser atesos en aquesta llengua.

Bonpreu Esclat és una empresa compromesa amb la ciutadania i el territori, que dona suport a la llengua catalana i la té en compte a l'hora d'usar-la de manera preferent com a llengua vehicular de comunicació entre els clients i el seu personal.

La Liubvo és ucraïnesa i fa un any que va arribar a Catalunya. Treballa com a reposadora a l'Esclat i s'ha inscrit al VxL com a aprenenta. Formarà parella amb la Núria, una persona amb moltes ganes d'ajudar a practicar la llengua a les persones que ho necessitin. Les dues alternaran les trobades dins i fora de la feina.

A Catalunya, hi ha gairebé 5.000 establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?