El Servei Local de Català de Molins de Rei col·labora de nou amb el Projecte Singulars-Jove al Baix Impulsa't!

CNL Ca n'Ametller

Ús professional

Per segon any consecutiu, el Servei Local de Català de Molins de Rei, del Consorci per a la Normalització Lingüística, participa en una xerrada per impulsar l'ús del català en l'accés al món laboral

El Projecte Singulars-Jove al Baix Impulsa't treballa per la inserció de joves al món laboral. Per aquest motiu, ja des de l'any passat s'han dut a terme dues trobades per contrastar amb ells i elles la importància del coneixement i l'ús del català com una oportunitat per aconseguir feina.

Durant la xerrada, la tècnica del Servei Local de Català de Molins de Rei els ha explicat, entre altres qüestions, les conclusions de les enquestes fetes a Catalunya amb relació al sector comercial, les quals afirmen que un 67,4 % de les persones enquestades preferien ser ateses en català, i les opcions d'aprenentatge i pràctica del català que tenen a partir dels cursos que organitza el CPNL i l'activitat del Voluntariat per la llengua.

De la quinzena de joves assistents a la xerrada, quatre s'han constituït en parelles lingüístiques, és a dir, un noi catalanoparlant amb un altre que no ho és, per fer pràctiques de conversa en català fora de l'horari del seu projecte formatiu durant deu setmanes.

Vols compartir aquesta notícia?