“Paraules sobre vidre”, versos de dones poetes als aparadors de Vilanova i la Geltrú

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Cursos de català, CPNL

Alumnes dels cursos de català per a adults, de l'Escola d'Adults i de l'entitat La Frontissa escriuran fragments dels poemes als vidres de 50 establiments o equipaments culturals de la ciutat

Amb motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi, les diferents organitzacions que formem part de la Xarxa d'Espais per la Llengua de Vilanova i la Geltrú posaran en marxa la primera edició de l'activitat de difusió literària "Paraules sobre vidre".

Amb aquesta iniciativa es vol que les persones que passegin pel centre de Vilanova i la Geltrú descobreixin als vidres dels aparadors de les botigues i dels equipaments culturals de la ciutat versos de poemes en català escrits per dones. S'han adherit a aquesta iniciativa establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua, botigues de joguines adherides al programa Tot Joc, associats a Viu Comerç i tots els equipaments culturals de la ciutat (biblioteques, centres cívics...). En total, hi haurà prop de 50 aparadors amb versos de poetes catalanes.

A partir del 17 d'abril, alumnes dels cursos de català per a adults del Servei de Català, de l'Escola d'Adults i de l'entitat La Frontissa començaran a escriure els fragments als vidres. Els versos es podran llegir als aparadors fins al 24 d'abril. També participaran en les "Paraules sobre vidre" els alumnes de les aules d'acollida dels centres de primària o de secundària, amb el suport del Servei Educatiu del Garraf.

Vols compartir aquesta notícia?