"No em canviïs la llengua" omple a vessar la Biblioteca de Caldes de Malavella

CNL de Girona

Difusió

La xerrada va servir per presentar la campanya “21 dies. D’entrada en català” a Caldes de Malavella.

Rosario Palomino, Carme Sansa i Toni Albà, membres del col·lectiu "No em canviïs la llengua", van participar en la presentació de la campanya "21 dies. D'entrada en català", que va tenir lloc ahir, dijous, a la Biblioteca Francesc Ferrer i Guàrdia de Caldes de Malavella. L'acte estava organitzat pel Servei de Català de la Selva i l'Ajuntament de Caldes de Malavella, i comptava amb el suport d'Òmnium la Selva Interior.

Després d'unes breus paraules de presentació a càrrec del regidor de Cultura, Daniel Sancho, van prendre la paraula els tres convidats, que van anar alternant les seves intervencions, sempre destinades a convèncer els assistents per mitjà de tota mena d'arguments de la necessitat de parlar en català amb tothom amb tota normalitat.

En acabat es va obrir un torn de preguntes i es va establir un breu debat amb el públic, que omplia a vessar la Biblioteca. També es van repartir materials diversos editats amb motiu de la campanya, així com informació del Voluntariat per la Llengua. La campanya "21 dies. D'entrada en català" va arrencar a Caldes la setmana passada amb la penjada de cartells i el repartiment de les targetes explicatives, i es perllongarà fins a Sant Jordi.

Vols compartir aquesta notícia?