Un nou establiment s'adhereix al Voluntariat per la llengua a Calonge i Sant Antoni

CNL de Girona

Voluntariat per la llengua

Des del dia 7 de març el municipi de Calonge i Sant Antoni compta amb un nou establiment col·laborador del Voluntariat per la llengua. Es tracta de la llibreria musical La Fàbrica, que forma part també de "Calonge, poble de llibres", la primera booktown catalana. En aquest petit local, situat al centre del poble, a més de llibres i objectes relacionats amb la música, s'hi organitzen presentacions, xerrades i diferents activitats.

Adhesió de La Fàbrica al Voluntariat per la llengua

La Fàbrica s'afegeix als altres establiments i entitats adherits al Voluntariat per la llengua: Biblioteca Pere Caner de Calonge, Biblioteca La Cooperativa de Sant Antoni, Rals Llibres i Mas Molla. Les parelles lingüístiques trobaran aquí un espai per poder parlar en català i practicar-lo.

L'Oficina de Català de Calonge, a més, durant el proper trimestre ha previst diferents activitats relacionades amb el Voluntariat per la llengua, com ara l'exposició "Quan parles fas màgia" a la Biblioteca La Cooperativa de Sant Antoni (del 24 d'abril al 15 de maig) i un taller de conversa en català a la Biblioteca Pere Caner de Calonge.

El Voluntariat per la llengua és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

Vols compartir aquesta notícia?