Dos comerços de Montornès renoven l'adhesió al Voluntariat per la llengua

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua

L’heborlari Sàlvia i la Floristeria Guzmy renoven l’adhesió al Voluntariat per la llengua. Dos nous comerços amics on es podran fer pràctiques lingüístiques.

Herbolari Sàlvia i Flors Guzmy

Alumnes de català i aprenents i aprenentes del Voluntariat per la llengua tenen dos comerços més on apropar-se per parlar català: l’herbolari SÀLVIA del carrer Major, 38 i la floristeria GUZMY de la plaça de la Font, 1, ambdós comerços de Montornès del Vallès.

Aquests dos establiments fa molt de temps que van iniciar la seva relació amb el Voluntariat i han ajudat molts alumnes i aprenents i aprenentes de català a practicar la llengua. Aquests comerços “amics” són una gran ajuda per a totes aquelles persones que volen millorar el català utilitzant-lo en un entorn real.

Arreu de Catalunya els establiments col·laboradors són gairebé 5.000, n’hi ha de tot tipus: bars, restaurants, botigues de roba, sabateries, centres d’estètica, etc. Comerços on poden atendre en català i així ajudar a practicar-lo a tothom que l’estigui estudiant o que, tot i no ser alumne de cap curs del CPNL, vulgui millorar la seva fluïdesa i perdre la vergonya a usar el català en públic.

Estem contents i agraïts de tenir novament Sàlvia i Floristeria Guzmy entre els comerços adherits. Els alumnes que iniciaran a l’abril el Bàsic 3 podran comptar amb el seu ajut.

Vols compartir aquesta notícia?