Aquest divendres s'estrena en català la pel·lícula d'animació 'Vainilla'

CNL de Barcelona

Oci en català

Aquest divendres, 24 de març, s'estrena 'Vainilla' en versió doblada al català als cinemes. El doblatge d'aquesta pel·lícula té el suport de la Secretaria de Política Lingüística. L'any 2022 s'han doblat o subtitulat en català 83 llargmetratges amb el suport del Departament de Cultura

Vainilla

La Vainilla és una nena parisenca que arriba a l'Illa de Guadalupe per passar les vacances amb la seva tieta. Al principi rebutja tot allò relacionat amb l'illa, però de mica en mica anirà descobrint els seus misteris i s'endinsarà en una aventura exòtica plena de personatges pintorescos i elements màgics.

Rita & Luca Films distribueix la pel·lícula en versió doblada al català a les sales següents:

  1. Cinemes Girona (Barcelona)
  2. Zumzeig Cinema (Barcelona)
  3. Cinema Truffaut (Girona)
  4. Cinema Edison (Granollers)
  5. Cine Alhambra (La Garriga)
  6. CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)

Impuls al doblatge i la subtitulació en català

El català i l'audiovisual són dos dels quatre eixos estratègics del Departament de Cultura per a l'actual legislatura. El Departament ha obert vies de diàleg amb tots els agents del sector incloent-hi les plataformes audiovisuals. Aquestes línies es van presentar a l'acte "Fem un gir de guió a l'audiovisual en català" amb participació de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, i del secretari de Política Lingüística Francesc Xavier Vila.

Tràiler

https://youtu.be/eTrv6fE2f8k

Sales de projecció

http://www.gencat.cat/llengua/cinema/sessions_film.html?film=37125

Cinema en català

http://www.gencat.cat/llengua/cinema

Vols compartir aquesta notícia?