Tancament de les sessions de formació a l'Ajuntament de Palafrugell

CNL de Girona

Ús professional

Més de 50 integrants de la plantilla de l'Ajuntament de Palafrugell han assistit a la formació que ha tingut lloc durant els mesos de gener, febrer i març al Centre Municipal d'Educació, organitzada des de l'Oficina de Català de Palafrugell.

Es van programar 3 sessions formatives diferents: sobre convencions gràfiques, sobre novetats ortogràfiques i canvis de la gramàtica i l'ortografia de l'IEC i sobre llenguatge inclusiu i no sexista. També es va programar una sessió de sensibilització lingüística per a personal de l'Administració que fa atenció al públic.

Aquesta activitat ha representat una represa de la formació amb personal de l'Ajuntament, que s'havia aturat el 2019. Finalment va caldre doblar l'oferta, ja que la demanda sobrepassava el nombre màxim de places disponibles, de manera que es van fer dos tallers formatius per a cada tema proposat. Tenint en compte que la majoria dels assistents s'havien apuntat a dues, tres o totes quatre sessions, finalment s'han ocupat 189 places.

Tots els participants van valorar molt positivament les sessions, en les quals es va crear una bona dinàmica de treball, reflexió i cooperació.

Vols compartir aquesta notícia?