"Paraules de por" al Servei de Català d'Olot-la Garrotxa

CNL de Girona

Activitats complementàries

Aquest 2023, la por és el tema del MOT, festival que se celebra a Olot i a Girona. El Servei de Català d’Olot-la Garrotxa se suma a les activitats del +MOT i ha muntat una exposició de paraules i expressions populars relacionades amb aquesta temàtica o que contenen el mot ‘por’, encara que el significat sigui un altre.

Aquesta exposició es pot veure al vestíbul gran de Can Monsà, seu del Servei de Català, en horari d’obertura d’aquest edifici (cada dia de 8 del matí a 8 del vespre, excepte el divendres, que és de 8 del matí a tres de la tarda), els dies 20, 21, 22, 23 i 24 de març. Juntament amb l’exposició de paraules, l’exposició mostra un codi QR que porta a un formulari amb preguntes relacionades amb aquestes expressions populars.

L’objectiu de l’exposició “Paraules de por” és, sobretot, fer èmfasi en el registre més col·loquial de la llengua, recollir expressions perquè siguin conegudes i no oblidades, i treballar, amb els alumnes que estudien català, algunes paraules noves que van més enllà de l’estàndard.

Vols compartir aquesta notícia?