Finalitzen els cursos del segon trimestre del període 2022-2023

CNL de les Terres de l'Ebre

Cursos de català

Fins a trenta cursos de català per a adults s’han impartit o tutoritzat des del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE)  

Durant el mes de març van finalitzar els cursos del segon trimestre. L'alumnat va realitzar activitats d'aprenentatge tant dins com fora de l'aula amb l'objectiu de reforçar coneixements en un entorn diferent de la classe, a la vegada que els va permetre conèixer la població en què viuen.  

L'oferta va incloure vint-i-quatre cursos de llengua catalana, des del nivell de l’Ep! Escolta i Parla fins al Superior. La gran majoria van ser presencials i es van dur a terme a les quatre comarques de les Terres de l'Ebre. Quant a l'oferta en línia, des del CNLTE es van tutoritzar tres cursos: Intermedi 2, Suficiència 3 i Superior.

Cal destacar l'organització de diversos cursos presencials del programa Aprèn.cat, un pla de formació adreçat a persones no catalanoparlants inscrites a les oficines de treball de la Generalitat d'Amposta i Tortosa. L'objectiu del programa és ampliar la competència lingüística de l'alumnat i millorar-ne les condicions d'ocupabilitat. Es van impartir 6 cursos del nivell bàsic perquè l'alumnat pugui obtenir el certificat A2 de llengua catalana.

Des del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre felicitem l'alumnat per la feina feta i els encoratgem perquè continuïn en l'aprenentatge de la llengua catalana. 

Vols compartir aquesta notícia?