Nova pel·lícula infantil en català a Montmeló

CNL del Vallès Oriental

Oci en català

Òmnium Montmeló, amb el suport de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament ha programat una pel·lícula infantil mensual en català gratuïta a fi de promoure el cinema en la nostra llengua adreçat a aquesta franja d'edat.

Els nens i nenes esperen la projecció de la pel·lícula.

Divendres, 17 de març, es va projectar la 3a pel·lícula infantil, d'aquest any, en català a la sala Polivalent i va ser tot un èxit.

El projecte es va estrenar a Montmeló al gener amb la pel·lícula Gordon i Paddy, de Linda Hambäck. Al febrer es va projectar Al sostre del món, de Rémy Chayé, en aquest cas es mostrava una nena com a l'heroïna de la història. I ara al mes de març, tornem a veure'n una d'animals, El cargol i la balena, en aquest cas s'ampliava el ventall fins als nens i nenes de tres anys, una pel·lícula de Max Lang i Daniel Snaddon. Val a dir que es va començar la programació al gener amb una vuitantena de persones que assistiren al cinema i aquest mes de març han arribat a prop de dues-centes places reservades per a la pel·lícula, això vol dir que CineXic es va fent lloc a Montmeló perquè el cinema atrau, i si és en família, encara més.

A més, cada pel·lícula, d'una durada d'una hora aproximadament, ve acompanyada d'uns materials didàctics per treballar-los a l'aula o amb els de casa. D'aquesta manera la canalla pot entendre millor la història; la majoria de les vegades són per tractar l'amistat, la relació amb els adults, l'empoderament,, el reespecte...

Ja està programa la pel·lícula per al mes d'abril. El 22 d'abril a les sis de la tarda es projectarà La mama és pura pluja, d'Hugo de Faucompret, una pel·lícula adreçada a infants a partir de 6 anys. Per a tothom qui estigui interessat pot fer la seva reserva a www.entrapolis.com

Vols compartir aquesta notícia?