Lliurament dels premis de la XI edició del concurs LlumCat 2023

CNL Montserrat

Activitats complementàries

El lliurament de premis del concurs LlumCat 2023 s'ha fet dimecres, 15 de març, a la seu del CNL Montserrat

Dimecres, 15 de març, es van entregar els premis del LlumCat 2023, un concurs que enguany ha arribat a l'onzena edició i ha contribuït a la difusió i el coneixement d'un dels esdeveniments més emblemàtics de la ciutat.

L'objectiu del concurs és promoure d'una manera lúdica llengua, cultura i cohesió per mitjà del coneixement de la història de la Festa de la Llum. S'hi pot concursar per Internet o en la versió en paper i s'han hagut de respondre correctament cinc preguntes relacionades majoritàriament amb el fet històric que celebra Manresa cada 21 de febrer. Al mateix temps, es fomenta la lectura en català, ja que es faciliten alguns llocs web d'on els concursants poden obtenir informació si no coneixen del tot la resposta.

Aquest concurs ha estat possible gràcies a la col·laboració de Manresa+Comerç UBIC, Fent País Cooperativa, El Pou de la gallina, Consell Comarcal del Bages i Bages Turisme, l'Associació Amics de la Seu, UManresa-Fundació Universitària del Bages, el Parc de la Séquia i el Museu de la Tècnica de Manresa, i Manresa Turisme.

El lliurament dels premis va comptar amb la presència de Sílvia Tardà, consellera de l'Àrea d'Educació i de Cultura del Consell Comarcal del Bages; Montse Sobrevals, de la UBIC Manresa; Núria Cabrera Pla, de la Fundació Universitària del Bages; Laia Muns, del Parc de la Séquia; Núria Brugarolas, directora del CNL Montserrat, i les persones premiades en l'edició d'enguany.

Vols compartir aquesta notícia?