L'Associació de Dones de Piera s’adhereix al Voluntariat per la llengua

CNL Montserrat

Voluntariat per la llengua, Oci en català

L'entitat es compromet en la promoció de la llengua catalana en el territori

L'Associació de Dones de Piera duu a terme diverses activitats per impulsar la formació cultural i intel·lectual, facilitar l'accés a la informació i a la societat del coneixement de les persones associades i potenciar l'associacionisme cultural mitjançant la col·laboració amb d'altres organismes, entitats i col·lectius socials del territori. D'altra banda, treballa per aconseguir la igualtat entre homes i dones i actua com a espai de trobada, d'intercanvi, de reflexió i de treball per promoure una societat sense discriminació de gènere.

Dissabte passat, 11 de març, l'entitat va ser present a la segona Fira de la Dona de Piera amb un estand en què a banda de difondre l'activitat pròpia de l'entitat també va donar a conèixer el Voluntariat per la llengua i el programa Totjoc, a través de jocs de taula en català.

La propera activitat en què està previst que el Servei Comarcal de Català de l'Anoia i l'Associació de Dones de Piera tornin a col·laborar és la Fira de Sant Jordi de Piera, en què ja es treballa per dur a terme activitats que contribueixin al foment de la llengua catalana entre la població pierenca.

Vols compartir aquesta notícia?