Cloenda de la XIV edició de la Festa de la Llengua Materna de Badia del Vallès

CNL Vallès Occidental 3

Activitats complementàries, Activitats complementàries

El 9 de març van finalitzar els actes de commemoració del Dia Internacional de la Llengua Materna a Badia amb la presentació del llibre Fusta d'eucaliptus cremada, a càrrec de la seva autora, Ennatu Domingo.

Altres activitats han estat el concurs sobre l'exposició de Voluntariat per la llengua Quan parles fas màgia; les frases en diferents llengües maternes de la població del Pinta la llengua; el clubs de lectura sobre els llibres Mira'm als ulls, de Míriam Hatibi, i sobre L'aigua del Rif, de Montse Flores; el col·loqui conduït per Artur Noguerol sobre Migració i Identitats Plurals i l'hora del conte amb Tres contes del món, a càrrec de Rah-mon Roma.

A banda d'aquestes activitats, els centres educatius han organitzat també activitats per a l'alumnat sobre diversitat lingüística. Els infants del programa Hi havia una vegada van actualitzar l'Arbre de les llengües de Badia que hi ha a la biblioteca i van participar en la confecció del vídeo La meva paraula preferida, juntament amb l'alumnat dels cursos de català del Servei Local de Català i altres persones que van enviar les seves gravacions. El vídeo es va realitzar en col·laboració amb la Fundació Oreneta del Vallès.

Vols compartir aquesta notícia?