Clubs de lectura sobre 'Trampa de foc' i ‘Dr. Jekyll i Mr. Hyde’ amb els alumnes de Ripollet

CNL Vallès Occidental 3

Activitats complementàries

L'1 i el 7 de març alumnes de Bàsic 2 de Ripollet van participar en els clubs de lectura dels llibres llegits durant el curs. Aquesta vegada els volums escollits van ser Trampa de foc, de Núria Martí Constans, i El Dr. Jekyll i Mr. Hyde, de Robert Louis Stevenson, en versió de lectura fàcil de M. Carme Salvadó.

Els dos clubs de lectura van tenir una participació en total d'una vintena d'alumnes.

Va dinamitzar els clubs de lectura la directora de la Biblioteca de Ripollet, Elisabet Vázquez, que va explicar als alumnes el context històric en què es van escriure les dues obres.

Després els participants en les dues activitats van parlar dels personatges i els temes dels llibres, i de què els havien semblat.

  

També en el marc de les activitats de coneixement de l'entorn, el dia 7 de març els alumnes de Bàsic 1 van visitar la Biblioteca municipal. La directora els va fer una visita guiada pels diversos espais i els va explicar els serveis que ofereix l'equipament: préstec de llibres i DVD, consulta de llibres, revistes, contes, etc., ús d'ordinadors, sales d'estudi, clubs de lectura i altres activitats culturals per a petits i grans.

Després la dotzena d'alumnes participants van recórrer les diferents seccions per localitzar llibres, revistes, diaris, pel·lícules, CD o diccionaris que els puguin ser útils per aprendre la llengua o per al seu dia a dia.

A més, qui no tenia el carnet de la xarxa de biblioteques va tenir l'oportunitat de fer-se'l i de rebre informació sobre com es pot utilitzar.

La valoració de la visita va ser molt positiva i moltes de les persones participants van aprofitar l'ocasió per endur-se'n novel·les, pel·lícules o CD en préstec.

Vols compartir aquesta notícia?