Xerrada amb Núria Martí Constans a Calonge

CNL de Girona

Activitats complementàries

El dijous, 9 de març, de 10 a 11 h, l'escriptora Núria Martí Constans va ser a la Biblioteca Pere Caner de Calonge per comentar el llibre Marcus Marc i la ruta del cacau.

Algunes de les persones que van assistir a la xerrada

L'alumnat dels cursos de català per a adults del municipi, parelles lingüístiques i participants del Club de Lectura Fàcil que l'Oficina de Català ha organitzat aquest trimestre van tenir l'oportunitat de conèixer Núria Martí Constans, escriptora, autora del llibre Marcus Marc i la ruta del cacau i recent guanyadora del Premi Recull de Blanes, en la categoria de narrativa breu.

La Núria va començar explicant el procés de naixement del llibre i després, va respondre les nombroses preguntes que la vintena de persones assistents a la xerrada li van formular amb molt d'interès. També hi va haver temps per fer un tastet de xocolata, atès que el llibre que comentàvem té com a tema principal el cacau.

Aquesta activitat tenia l'objectiu de fomentar la lectura entre l'alumnat nouvingut dels cursos de català per a adults i aprenents de català i oferir-los la possibilitat de parlar amb una escriptora. Cada setmana s'ha comentat el llibre a classe i la xerrada ha estat una pràctica perfecta de comprensió lectora i comprensió i expressió orals.

La tertúlia amb Núria Martí Constans forma part del programa "Autors a les aules" de la Institució de les Lletres Catalanes.

Vols compartir aquesta notícia?