Tertúlies al Servei Local de Català de Lleida: nova edició

CNL de Lleida

Activitats complementàries, De la competència a l'ús

En les trobades mensuals, els participants activen i milloren els coneixements orals de català

El Servei Local de Català (SLC) de Lleida ha encetat una nova edició de les Tertúlies, conduïdes per un tècnic de normalització lingüística, amb l'objectiu de millorar l'expressió oral en català entre els seus participants. La primera sessió, molt participativa, ha comptat amb 18 inscrits.

Aquesta activitat de foment de l'ús del català consisteix en trobades mensuals, de març a juny, on la conversa es genera a partir del visionat d'un vídeo breu publicat a les xarxes socials per influenciadors o youtubers. Aquests creadors de contingut audiovisual en català contribueixen a generar espais d'ús de la llengua en entorns digitals.

Qualsevol persona que vulgui activar els seus coneixements de llengua oral i practicar el català en usos col·loquials, en un ambient distès, hi pot participar. Les següents edicions es duran a terme el 14 d'abril, el 19 de maig i el 9 de juny, d'11 a 12 h a l'SLC de Lleida (C/Governador Montcada, 13, 2n). Les places són limitades i la inscripció, que és gratuïta, es pot fer a través d'aquest enllaç: http://breu.cpnl.cat/m3u

Vols compartir aquesta notícia?