Participem a l’11a Fira de l’Ensenyament de Badalona

CNL de Badalona i Sant Adrià

Difusió

Els dies 2 i 3 de març el CNL de Badalona i Sant Adrià hem participat a l'11a Fira de l'Ensenyament de Badalona, al Centre Cultural l'Escorxador.

Durant aquests dos dies ens hem donat a conèixer sobretot a joves i també a professionals de l'àmbit educatiu que s'han apropat a la nostra parada i els hem informat de l'oferta formativa que ofereix el nostre CNL i del proper procés de matriculació en els cursos de català que comencen a finals de març.

D'aquesta manera, el CNL col·labora a formar el jovent de la ciutat en la llengua catalana i a l'obtenció d'una titulació del Marc europeu comú de referència (MECR), un element clau per al seu futur acadèmic i professional.

La Fira de l'Ensenyament de Badalona és un espai d'orientació, informació i difusió d'estudis postobligatoris (cicles formatius, batxillerats, estudis universitaris, PFI, proves d'accés, formacions ocupacionals amb certificats de professionalitat i ensenyaments sempre reglats).

S'adreça als joves en final d'etapa educativa que estiguin en el moment de triar camí professional i a qualsevol persona que tingui interès a iniciar, continuar o reprendre la seva formació acadèmica.

El CNL, com a servei públic adreçat a tota la ciutadania, hi té una parada informativa des de l'any 2016.

Vols compartir aquesta notícia?