Els alumnes del curs Bàsic 3 de la Llagosta acaben les pràctiques lingüístiques

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua, De la competència a l'ús

Del 20 de febrer al 6 de març, els alumnes del curs Bàsic 3 van fer les pràctiques lingüístiques als establiments adherits al programa Voluntariat per la llengua

Els alumnes del curs Bàsic 3 de la Llagosta han finalitzat les pràctiques lingüístiques als comerços de la ciutat. El resultat d’aquesta experiència ha sigut molt positiu gràcies a la bona predisposició de l’alumnat i a la complicitat dels comerciants, que els han atès amb amabilitat i els han parlat en català en tot moment.

Els comerços i entitats col·laboradores de la Llagosta amb les pràtiques lingüístiques són: Biblioteca de la Llagosta, Cafeteria Petit i Bo, Calçats Vallès, La Casa de la Natura, Droguería Los Bloques, Estanc, núm. 3, Farmàcia Nadal, Finques Enalma, Forn Ribas, Restaurant La Troupe, MacMobles, Superfresc, Tintaservice, Trikijocs i Vistaoptica.

Les pràctiques lingüístiques representen per als alumnes del curs Bàsic 3 un pont entre l'aprenentatge formal a l'aula i la pràctica sense professor fora de l'aula. Són, doncs, una oportunitat més per parlar en català en situacions reals amb el suport del que s'ha après a classe.

Vols compartir aquesta notícia?