L’OC col·labora en l’organització del 1r Campionat de Scrabble Escolar en Català a Sant Sadurní d'Anoia

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Activitats complementàries

L'alumnat ha pogut aprendre el funcionament d'aquest joc lingüístic als tallers que es van fer a les aules el mes d'octubre passat i el 9 i 10 de març s'han enfrontat en el campionat

Per iniciativa del Servei d'Educació de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, en col·laboració amb l'Oficina de Català (OC), s'ha organitzat, per primera vegada, un campionat de Scrabble escolar, per fomentar el català entre l'alumnat de primària i secundària dels centres escolars del municipi. L'entitat encarregada de dur-lo a terme ha estat l'Associació Club Scrabble Escolar, que organitza tallers i campionats arreu dels Països Catalans durant tot el curs.

L'alumnat de Sant Sadurní ha pogut aprendre el funcionament d'aquest joc lingüístic als tallers que es van fer a les aules el mes d'octubre passat i aquests 9 i 10 de març s'han enfrontat en el 1r Campionat, ben concentrats i engrescats. Els guanyadors s'han endut una peça de ceràmica, feta per la ceramista local Mercè Beneit, i participaran en el XIV Campionat de Scrabble Escolar dels Països Catalans, que tindrà lloc a Barcelona, els dies 10 i 11 de maig i 3 de juny.

Vols compartir aquesta notícia?