Es convoca el VII Concurs de Microrelats “T’estimo, no t’estimo...»

CNL de Tarragona

Difusió, CPNL

L'objectiu del concurs és fomentar la creació literària en català a través de les xarxes socials, on s'han de publicar els microrelats

El Centre de Normalització Lingüística de Tarragona (CNLT) convoca la setena edició del Concurs de Microrelats "T'estimo, no t'estimo...", en el marc de la Primavera Literària. Aquest certamen s'adreça a alumnes i exalumnes de català del CNLT, a participants del programa Voluntariat per la Llengua i a seguidors de les xarxes socials del CNLT.

És precisament a les xarxes Twitter, Facebook i Instagram on s'han de publicar els microrelats, que han de ser en català i tenir una llargada màxima de 280 caràcters o 50 paraules. Cal acompanyar-los amb l'etiqueta #microrelatTGN2023. El tema sobre el qual ha de versar el microrelat és l'amor i el desamor, en qualsevol de les seves múltiples manifestacions.

El termini per a la presentació de treballs és el 18 d'abril. El veredicte es coneixerà el 23 d'abril, a través dels comptes del CNL Tarragona a les xarxes i dels mitjans de comunicació. L'autor o autora del microrelat guanyador rebrà entrades per a espectacles culturals i un lot de llibres, i hi haurà dos accèssits de 25 € per a la compra de llibres.

Vols compartir aquesta notícia?