Reflexions sobre la llengua a l’IMO

CNL de Lleida

Difusió

El CNL de Lleida i l'Institut Municipal d'Ocupació (IMO) segueixen col·laborant amb sessions de sensibilització lingüística per al seu alumnat

El dimarts 7 de març, un tècnic del Centre de Normalització Lingüística de Lleida va desplaçar-se fins a l'Institut Municipal d'Ocupació Salvador Seguí per oferir als estudiants en pràctiques de l'Ajuntament de Lleida una xerrada sobre els criteris lingüístics que cal tenir en compte en els espais laborals. La sessió aborda qüestions generals sobre la comunicació: els registres de la llengua (formals i informals, privats i professionals), les claus per a una bona atenció al públic, la normativa lingüística o la importància d'establir-hi un criteri coherent i professional que eviti distincions i malentesos.

Una sessió similar es va oferir a les estudiants de perruqueria del mateix institut el 2 de març, i anteriorment, a d'altres dels oficis diversos que s'aprenen a l'IMO. La col·laboració entre el Salvador Seguí i el CNL s'estendrà fins al 31 de maig amb tres classes més, una de les quals anirà dirigida al mateix personal de l'entitat. Aquest és el tercer curs en què els tècnics en normalització lingüística ajuden a completar la formació d'aquest estudiantat i ambdues parts tenen la intenció de continuar col·laborant.

Vols compartir aquesta notícia?