Dones que marquen vides

CNL de Sabadell

Activitats complementàries

El Centre de Formació d'Adults (CFA) el Roure i el Servei Local de Català (SLC) de Polinyà han celebrat avui el Dia Internacional de la Dones a través d'una activitat que ha aplegat 30 persones, alumnes del grup de competències bàsiques i acolliment del CFA i del grup Bàsic 1 del SLC.

Els alumnes del Bàsic 1 han presentat dones d'arreu del món que han estat importants per la seva contribució social, com Isabel Zendal, Gabriela Mistral, Marie Curie o Cèlia Cruz, o d'altres que han tingut un paper important a les seves vides: Mariela Maco, Sofia Guevara, Naima Bahraoui, Olguita Rovira o Chaimae Laghdass (mares i germanes dels alumnes). Ha estat molt emocionant escoltar-los i veure, com han comentat els alumnes del CFA, que les biografies de les persones moltes vegades s'assemblen, que tots patim experiències similars indiferentment del nostre origen. Es tractava de fer visibles les històries de les dones que han marcat d'una manera el nostre temps amb la seva força, tenacitat i esforç.

La celebració ha acabat amb un esmorzar que han preparat les alumnes del CFA. Una mostra culinària de diferents indrets com l'Índia, el Paquistan, el Marroc, etc. Tothom ha valorat molt aquesta trobada que ha permès que els participants es coneguessin una mica més i, també, conèixer dones fortes i imparables que avui els han acompanyat a través de les veus de l'alumnat.

Vols compartir aquesta notícia?