Sabadell llegeix el 8M

CNL de Sabadell

Activitats complementàries

El Casal Pere Quart va acollir l'acte central de la jornada reivindicativa del 8 de març, que aquest any se centrava en el paper de la dona en el món de l'esport. El CNL de Sabadell va tornar a ser l'encarregat de fer la selecció dels textos per a les lectures.

Durant tot el dia, desenes de persones, entre les quals participants en el programa del Voluntariat per la llengua, van llegir-hi textos de narrativa i poesia escrits per dones, amb especial rellevància per a les autores sabadellenques.

Cadascú podia decidir entre portar el seu propi text en la llengua que volgués o escollir un dels 198 textos en català, seleccionats pel CNL de Sabadell en col·laboració amb la xarxa local de biblioteques.

Enguany la commemoració del Dia Internacional de les Dones girava a l'entorn del lema "Dones i esport", amb l'objectiu de reivindicar el paper de la dona en aquest àmbit on la seva presència encara és poc igualitària.

La lectura, que es va celebrar a la mateixa sala on hi ha exposats els cartells de commemoració d'aquesta jornada, estava organitzada en col·laboració amb la Taula de Gènere, Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament i la Federació d'Associacions Veïnals de Sabadell.

Vols compartir aquesta notícia?