Trobada de parelles lingüístiques virtuals

CNL de Girona

Voluntariat per la llengua

Ahir dimarts va tenir lloc una trobada amb les parelles lingüístiques virtuals del CNL de Girona. Un dels eixos centrals va ser la presentació de diversos recursos relacionats amb els jocs i els passatemps.

Vam comptar amb la participació de Toni Viader, membre fundador de La Juganera, cooperativa que fomenta la utilització dels jocs de taula per al lleure i l'aprenentatge, i que és col·laboradora amb el Voluntariat per la llengua a través de l'establiment que tenen a Girona. Va presentar a voluntaris i aprenents un web des d'on es pot jugar a diversos jocs de taula en format digital. Un bon recurs per fer trobades diferents amb la parella lingüística. També es va aprofitar la trobada per presentar un recull de recursos relacionats amb els jocs i passatemps, com ara mots encreuats, sopes de lletres, jocs de paraules, el catàleg de jocs en català, videojocs en línia, etc. 

Per últim, voluntaris i aprenents van compartir activitats que duen a terme durant les trobades per fer-les amenes i diferents. Una bona estona per compartir experiències i descobrir nous recursos!

Vols compartir aquesta notícia?