Presentació del Voluntariat per la llengua a Llagostera

CNL de Girona

Voluntariat per la llengua

L'Espai Jove de la Casa de les Vídues de Llagostera va acollir, el dia 4 de març, l'espectacle "Quan parles fas màgia" amb Eduard Juanola

L'acte va començar amb la benvinguda de la regidora d'Educació de Llagostera, Sílvia Fa, i del conseller comarcal de Cultura, Àdam Bertran, i a continuació, el mag Eduard Juanola, protagonista d'una sèrie de vídeos de la campanya "Quan parles fas màgia", va posar en pràctica els seus trucs amb propostes de conversa que van engrescar alumnes, parelles lingüístiques i públic en general a participar-hi.

La campanya del Voluntariat per la llengua (VxL) vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d'enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003. I ho vol fer a partir de la metàfora de la màgia. "Quan parles fas màgia" focalitza l'atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

Vols compartir aquesta notícia?