Visita a la Biblioteca de Salou i al Teatre Metropol

CNL de Tarragona

Activitats complementàries

Els alumnes de català de Salou i Tarragona van conèixer aquests equipaments culturals imprescindibles gràcies al guiatge de persones expertes

L’aprenentatge de la llengua i la seva connexió amb l’entorn és fonamental en l’organització dels cursos de català del CPNL. Per aquest motiu es programen visites culturals, i també per oferir als alumnes oportunitats de pràctica del català en contextos reals.

D’una banda, la setmana passada els alumnes de Salou van visitar la Biblioteca i la bibliotecària va explicar el funcionament del sistema públic de biblioteques, les seccions d'una biblioteca pública municipal i els recursos que poden resultar més interessants per als estudiants de català. Al final, es va fer un joc "La volta al món en vuitanta dies" a través de la biblioteca municipal de Salou..." i alguns alumnes van poder fer-se el carnet de la biblioteca.

Per altra banda, aquest dilluns 6 de març els alumnes de curs Elemental 1 de Tarragona van visitar el Teatre Metropol de Tarragona, un teatre centenari originalment dissenyat pel cèlebre arquitecte Josep M. Jujol, que dissenya un teatre inspirat en les ones del mar i en la figura d'un vaixell batent-se contra elles. i que al llarg de la història ha passat per tota mena de vicissituds. Actualment és municipal i acull programacions estables de teatre, música i dansa durant bona part de l'any.

Visita a la Biblioteca de Salou 2023 Visita al teatre Metropol 2023

Vols compartir aquesta notícia?