El documental del mes de març

CNL L'Heura

Oci en català

El documental del mes de març, 'Enlloc com a casa', és una producció noruega de l'any 2022 dirigit per Emilie Beck. Explica la història d'una dona jove adoptada per una família noruega que vol reconciliar-se amb els seus orígens a Sri Lanka, un viatge existencial que es converteix en un clam anticorrupció.

El documental del mes de març, 'Enlloc com a casa', és una producció noruega de l'any 2022 dirigit per Emilie Beck.

Explica la història d'una dona jove adoptada per una família noruega que vol reconciliar-se amb els seus orígens a Sri Lanka, un viatge existencial que es converteix en un clam anticorrupció.

La Priyangika Samathie és una dona adoptada quant tenia només set setmanes de vida. Acompanyada per la directora del documental se'n van al seu país natal per iniciar una investigació al voltant del procés d'adopció. Comença una recerca per omplir les peces que falten dels seus documents d'identificació, la història familiar i el cor trencat.

La valentia per confrontar els grans tabús del procés acaba essent un clam contra l'abús de poder dels països occidentals.

Aquest documental el podeu veure el 24 de març a les 19 h a la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré i l'entrada és gratuïta.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?