Postals de llengua per als socis del Gremi d’Hostaleria de Vilanova i la Geltrú

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Servei d'Assessorament Lingüístic, Ús professional

El Gremi i el Servei de Català del Garraf i de Vilanova i la Geltrú difondran postals per resoldre dubtes lingüístics entre els establiments d'hoteleria i restauració

Qualitat de la comunicació

Una de les iniciatives que s'ha posat en marxa per impulsar la qualitat lingüística en les comunicacions dels associats del Gremi d'Hostaleria de Vilanova i la Geltrú és la difusió quinzenal d'una postal per resoldre dubtes puntuals relacionats amb la terminologia pròpia de l'àmbit de la restauració. A partir de l'1 de març les postals "Pica-pica de llengua", amb un contingut eminentment visual, s'inclouran en el butlletí intern que s'envia dos cops al mes als associats i també formaran part del repositori disponible en la pàgina Paraules a la carta del web del Gremi.

En aquest apartat del web, s'hi difondrà també el Servei d'Assessorament Lingüístic (SAL) i els serveis que es posen a disposició d'aquest sector, juntament amb enllaços a altres recursos disponibles en línia, com ara el corrector i el traductor de Softcatalà o alguns diccionaris de gastronomia del TERMCAT.

Finalment, les postals es difondran igualment per les xarxes socials tant del Gremi d'Hostaleria com del CNL de l'Alt Penedès i del Garraf.

Continuïtat en la col·laboració

Des del 2016, en què es va signar el primer conveni de col·laboració entre el Gremi d'Hostaleria de Vilanova i la Geltrú i el CPNL, s'han anat teixint complicitats diverses entre les dues organitzacions i en aquests moments s'estudia la possibilitat de reprendre formacions específiques sobre llengua catalana per al sector de la restauració.

Vols compartir aquesta notícia?