S'amplia el nombre de botigues adherides al Totjoc

CNL de Tarragona

Oci en català

Cinc botigues de Torredembarra, Altafulla, Tarragona, Valls i el Vendrell s'afegeixen a la xarxa d'establiments compromesos amb la venda de joguines en català

Botigues adherides Totjoc

En els darrers mesos, cinc botigues de les comarques del CNL de Tarragona s'han adherit al programa Totjoc. Es tracta de les següents:

Amb aquestes, són 24 les botigues de l'àmbit territorial del CNL de Tarragona compromeses amb la campanya. Això significa que donen visibilitat al seu estoc de jocs en català i a incrementar l'oferta tant com sigui possible. Actualment hi ha més 1.100 referències de jocs i joguines en què el català és la matèria del joc o és present a l'embalatge o les instruccions. Totes es poden trobar al catàleg de jocs en català, una eina única i singular del CPNL, amb el qual es pot saber en quina botiga del territori està disponible cada joc i, així mateix, es pot veure el catàleg de cada botiga. Cal afegir que al territori hi ha organitzacions i empreses fabricants de jocs que també estan adherides: El Patufet, de Calafell; l’Associació per a la Conservació dels Ecosistemes Naturals, d’Alcover, i Coopula, de Tarragona.

El programa Totjoc, durant deu anys conegut com a "I tu, jugues en català?", té l'objectiu de difondre les joguines en català i el coneixement dels fabricants i de les botigues que les venen.

Vols compartir aquesta notícia?