Alumnes d’un curs de català bàsic visiten la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Cursos de català

La visita es va fer com a complement d'una tasca del curs i va comportar un treball a l'aula

El 22 de febrer passat, un grup del curs Bàsic 2 de Vilafranca del Penedès, amb 15 alumnes, va sortir de l'aula de català per conèixer la Biblioteca Torras i Bages. La visita va anar a càrrec d'una tècnica de la biblioteca, que va guiar el grup fent un recorregut per les instal·lacions de l'edifici. Els alumnes van seguir correctament la informació que se'ls donava sobre el funcionament global  de l'equipament, el fons bibliogràfic, l'espai dedicat a l'aprenentatge de català, el servei de préstec dels llibres, l'accés a Internet...

La visita es va fer com a complement d'una tasca del curs i va comportar un treball a l'aula

En general, els alumnes van valorar la visita guiada molt positivament. Alguns d'ells no coneixien aquest equipament cultural i els va sorprendre l'espai on està ubicat, així com la tranquil·litat que hi ha per llegir, estudiar, escoltar música... També valoraven el fet d'entendre tota la informació que se'ls donava, per tenir més coneixements de l'entorn i, també, perquè els va permetre superar un nou repte en l'aprenentatge de la llengua.

A més a més de la visita, alguns alumnes que encara no tenien el carnet de la biblioteca van aprofitar per fer-se'l o renovar-lo i alguns també van agafar llibres en préstec.

Vols compartir aquesta notícia?