Programa especial de ràdio i lectura de textos a Ripollet amb motiu de la commemoració de la llengua materna

CNL Vallès Occidental 3

Activitats complementàries, Difusió

Amb motiu del Dia Internacional de la Llengua Materna, el 20 i 21 de febrer a Ripollet es va fer un programa especial a Ripollet Ràdio amb la col·laboració d’alumnes de l'Oficina de Català i una lectura de textos en diverses llengües en què van participar alumnes dels diversos centres educatius.

El 20 de febrer una desena d'alumnes de català bàsic de Ripollet va enregistrar a Ripollet Ràdio un programa especial sobre el Dia Internacional de la Llengua Materna. Van presentar cançons cantades en llengües que es parlen als seus llocs d'origen: ucraïnès, bable, gallec, pemon, garífuna, quítxua, pipil i wayú.

  

A més, el 21 de febrer el Pla Educatiu d'Entorn de Ripollet va organitzar a l'espai Maria Aurèlia Capmany una lectura de contes, poemes i cançons en les diverses llengües que es parlen a la població. Hi van participar una trentena d'alumnes de diferents centres educatius de la ciutat: l'Escola d'Adults Jaume Tuset, l'Oficina de Català, l'Escola Fedac, l'Institut Lluís Companys, l'Institut Can Mas, l'Institut Palau Ausit i l'Institut-Escola El Martinet. S’hi van poder sentir textos en bengalí, urdú, àrab, amazic, ucraïnès, bambara, armeni, romanès, albanès, ioruba, portuguès, castellà i català, entre altres llengües.

Vols compartir aquesta notícia?