Torna el cicle de cinema infantil en català

CNL de Tarragona

Oci en català

Es faran 23 projeccions de pel·lícules a Tarragona, Vila-seca, el Vendrell, Montblanc i Valls entre els mesos de febrer i abril

El programa de Cinema Infantil en Català , CINC, que impulsa la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura, ofereix a partir d'aquest dissabte 23 projeccions de pel·lícules estrenades de fa poc a 5 localitats de l’àmbit del CNL de Tarragona, concretament Montblanc, Tarragona, el Vendrell, Vila-seca i Valls. Aquesta última localitat s’afegeix a les habituals, de manera que el cicle ja arriba a les quatre comarques de l’àmbit territorial del CNL de Tarragona.

Política Lingüística impulsa el CINC amb una programació a preus reduïts (entre 4 i 5 euros) i àmplia distribució territorial per estendre l'oferta i el consum de cinema en català. Totes les pel·lícules que s'hi exhibeixen s'han doblat amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística. Són pel·lícules com El prodigiós Maurice, DC lliga de Supermascotes, Un món estrany, Els cercamons, etc.

Les sales i cinemes que projecten el CINC al Camp de Tarragona i el Baix Penedès són el Cinema del Casal Montblanquí (c/ Casal, 2) amb Circuit Urgellenc; i els OCINE de Tarragona (Les Gavarres), Vila-seca (av. Alcalde Peres Molas, 36), el Vendrell (c/ de les Mates, 2-12), i JCA Cinemes de Valls (Sant Antoni M. Claret, 8). A Valls el cicle comença aquest mateix dissabte 25 de febrer amb la pel·lícula El nadó en cap. Negocis de família, i a Montblanc diumenge, 23 d’octubre, amb la pel·lícula El gat amb botes. L’últim desig; a les altres poblacions el cicle començarà el dissabte 4 de març.

Els exhibidors que vulguin incorporar-s'hi, ho poden fer durant tot l'any, posant-se en contacte(ELIMINAR) amb la Secretaria de Política Lingüística, que coordina el programa, n'elabora el material de promoció i en fa la difusió al portal Cinema en català i a les xarxes socials.

Vols compartir aquesta notícia?