Celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna a Montmeló amb en David Vila i Ros

CNL del Vallès Oriental

Activitats complementàries

Aquest any, l'Oficina de Català ha volgut commemorar el Dia Internacional de la Llengua Materna convidant en David Vila i Ros, un escriptor i professor sabadellenc que no només escriu contes per a adults, sinó que també va de poble en poble parlant sobre la llengua, sobre com estimar-la, com fer-ne ús.

Els alumnes de català del Bàsic 1 han treballat a classe alguns dels seus contes extrets de La revolta de Cramòvia i altres contes. Per això quan l'autor ha vingut al centre cultural La Torreta, entre tots plegats han comentat els contes que en David Vila havia escrit. A més a més, per donar un to més dinàmic, l'escriptor ha llegit els contes en veu alta i els ha interpretat amb efusió, amb ironia, amb teatralitat.

L'acte era una activitat oberta al poble, amb la qual cosa ha assistit algú més al marge dels alumnes de classe que ha ajudat a amenitzar l'activitat i així, entre tots, hem pogut parlar de contes que ens fan pensar, que ens animen o ens posen tristos, que ens porten records o esperança...

Vols compartir aquesta notícia?