El CPNL celebra el Dia Internacional de la Llengua Materna del 2023 amb prop de 50 iniciatives

CNL de Terrassa i Rubí

Activitats complementàries

Les xarxes del CNL de Terrassa i Rubí difonen avui vídeos d'alumnes que parlaran de la seva llengua primera amb l'etiqueta #DILM2023

El 21 de febrer és el Dia Internacional de la Llengua Materna (DILM) i, per celebrar-ho, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) celebra la jornada amb prop de 50 iniciatives repartides arreu del territori. Entre els esdeveniments hi ha xerrades, exposicions, intervencions d'alumnes dels cursos de català, recitals de cançons i poemes o programes de ràdio, entre d'altres. Totes les activitats es poden consultar a l'agenda del web i a les xarxes socials dels 22 centres de normalització lingüística. 

Per commemorar aquesta jornada, l'alumnat del CPNL protagonitza diferents vídeos que s'han enregistrat per donar a conèixer la diversitat i riquesa lingüística del conjunt del CPNL. Es poden seguir a les diferents xarxes socials amb l'etiqueta #DILM2023.

Dotze alumnes del CNL de Terrassa i Rubí han volgut explicar els motius que els han portat a estudiar català i a compartir les seves paraules preferides.

Vols compartir aquesta notícia?