El CINC arriba a sis poblacions lleidatanes

CNL de Lleida

Oci en català

Agramunt, Alpicat, Balaguer, Bellpuig, Mollerussa i Tàrrega acolliran el Cicle de Cinema Infantil en Català

Les sales de cinema d’Agramunt, Alpicat, Balaguer, Bellpuig, Mollerussa i Tàrrega s’ompliran de pel·lícules d’animació per a tota la família durant els caps de setmana de finals de febrer, març i abril. Llargmetratges com Canta 2, Com ensinistrar un drac 3 o Lil, el meu amic cocodril es podran veure doblades al català i a preus populars: entre 4 € i 5 € l’entrada, tant per a grans com per a petits.

L’organització del CINC en aquestes quatre comarques lleidatanes és a càrrec de JCA Cinemes a Alpicat i del Circuit Urgellenc a la resta de poblacions, i compta amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística i la col·laboració del Centre de Normalització Lingüística de Lleida. Diversos ajuntaments i entitats locals, com l’IMPIC de Balaguer, Mollerussa Comercial o el Pla Educatiu de l’Entorn de l’Urgell, col·laboren també a tirar endavant el CINC al seu territori.

El CINC és una iniciativa de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura que s’estén per tot Catalunya i busca fer créixer l’oferta i el consum del cinema infantil en català.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?