Arrenca la 10a edició del Posa't en Joc a Can Lletres, de Llinars del Vallès

CNL del Vallès Oriental

Cursos de català, Difusió, Activitats complementàries

Del 20 de febrer al 15 de maig de 2022, les persones que vagin a Can Lletres trobaran el Posa't en joc, un joc de llengua de periodicitat setmanal basat en preguntes relacionades amb Llinars del Vallès i també sobre cultura i llengua. Aquesta 10a edició està dedicada a les frases fetes, expressions genuïnes de la nostra llengua.

Una frase feta és una oració estereotipada on sempre apareix un verb com a nucli que, a vegades, pot ser conjugat. Una frase feta actua com un tot i amb un sentit o significat al darrere. Es tracta d'un conjunt de paraules amb un únic significat, metafòric i de caire popular.

Cada setmana caldrà resoldre el significat d'una frase feta, d'un total de 12. El Posa't en Joc s'adreça, sobretot, als usuaris de Can Lletres i als alumnes dels cursos de català.

Qui vulgui participar-hi ha d'omplir la butlleta que trobarà al racó del Posa't en Joc a Can Lletres (c. Josep Argila, 39, de Llinars del Vallès). El 17 de maig se sortejarà un lot cultural entre els participants que encertin un mínim de 7 preguntes.

El joc està organitzat pel Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental i l'Ajuntament de Llinars del Vallès.

Vols compartir aquesta notícia?