Topludi, SL, empresa de l’Ametlla del Vallès adherida al programa Totjoc i al Voluntariat per la llengua

CNL del Vallès Oriental

Ús professional, Voluntariat per la llengua, Oci en català

Una empresa que fomenta l'ús del català i la cohesió social.

Topludi, SL són fabricants, importadors i comerciants de jocs a l'aire lliure.

És una empresa que aposta pel català en tots els productes que fabriquen, sobretot per a parcs infantils com gronxadors, tobogans, casetes, cuinetes... de la marca MASGAMES, i vetllen perquè les instruccions de muntatge d'aquests productes estiguin també en català.

Els productes que venen van adreçats a: ús domèstic o privat (per gaudir en família, amb els amics i en festes i celebracions) i ús comercial o públic (escoles, ajuntaments, hotels, càmpings, cases de turisme rural...).

Com a protocol de l'empresa fan servir sempre el català com a llengua de comunicació interna i amb els clients. Tota la documentació externa, si va adreçada als clients dels Països Catalans, i també interna és només en català. El web es pot consultar en les tres llengües del mercat al qual proveeixen: català, castellà i portuguès.

El mes de desembre passat van adherir-se al programa Totjoc com a empresa fabricant i com a establiment comercial i, ara, també s'han compromès a promoure el Voluntariat per la llengua dins de l'empresa.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?