"El príncep oblidat" al Cinefòrum XIC

CNL de l'Hospitalet

Oci en català

El dimecres 22 de febrer torna el cinema al Cinefòrum XIC. En aquesta ocasió la pel·lícula que es projectarà serà El príncep oblidat.

El dimecres 22 de febrer torna el cinema al Cinefòrum XIC. En aquesta ocasió la pel·lícula que es projectarà serà El príncep oblidat. Aquest cicle de cinema en català és fruit de la col·laboració entre la Xarxa d'Intercanvi de Coneixements (XIC) i el CNL de l'Hospitalet. L'entrada és gratuïta i oberta a tothom. La projecció es farà al Centre Cultural Collblanc-la Torrassa (c. Mare de Déu dels Desemparats, 87).

Els extraordinaris contes que cada nit un pare explica a la seva filla cobren vida en un món paral·lel: la filla com a princesa, el pare com a príncep. Així serà fins al moment en què la filla comenci l'escola secundària i arribi per a ella la fi de la infància. De la mateixa manera que el pare haurà d'acceptar que la seva filla està destinada a créixer i a canviar-se de casa, el príncep s'haurà d'enfrontar a l'aventura més èpica per trobar el seu destí en un món al qual ja no pertany.

Vols compartir aquesta notícia?