Foto dels guanyadors del davantal Model Fem bullir l'olla, 2022, Mollet del Vallès. Enhorabona i gràcies!

CNL del Vallès Oriental

Difusió

Premis de l'endevinalla de L'Estenedor 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185

Gràcies, Berta, Lluís, Raquel, David, Toni, Cèlia, Sandra, Mari, Dolors, Josep Maria i Alice!

L’any 2022 el CET Taller Alborada, centre que depèn de l'Institut Municipal de Serveis als Discapacitats de l'Ajuntament de Mollet del Vallès (IMSD) i el Servei de Català de Mollet del Vallès (CPNL) vam preparar un premi especial per a la persona que guanyava el concurs de l'endevinalla de L'Estenedor: un davantal model Fem bullir l’olla dissenyat al Taller Alborada (gentilesa de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats de l’Ajuntament de Mollet del Vallès).  

Compartim les fotos de tots els premiats, així com també les endevinalles de l’any 2022 i els diem: GRÀCIES!

L’endevinalla

Al número 186 preguntàvem què vol dir l'expressió de cap i de nou. La resposta correcta era la 1. Una altra vegada des del començament. La guanyadora ha estat Berta Reixach, entusiasta de les frases fetes i dels refranys, i seguidora de L'Estenedor.

Al número 187 preguntàvem què vol dir fer l'ullet. La resposta correcta era la 2. Tancar i obrir ràpidament un ull tenint obert l'altre. El guanyador ha estat Lluís Taulats, vallesà de Sabadell i seguidor de L'Estenedor.

Al número 188 preguntàvem què vol dir fer el pes. La resposta correcta era la 1. Satisfer, convèncer. La guanyadora ha estat Raquel Acacio, celonina i seguidora de L'Estenedor.

Al número 189 preguntàvem què vol dir rampoina. La resposta correcta era la 3. Cosa d'escàs valor, inservible. El guanyador ha estat David Pablo, seguidor de L'Estenedor que diu: "Ha, ha, ha, si a mi no em toca mai res!"

Al número 190 preguntàvem què vol dir cavallfort. La resposta correcta era la 1. Joc en què un o més jugadors es posen ajupits i els altres els salten per sobre i se'ls van posant al damunt. El guanyador ha estat Toni Casas, seguidor de L'Estenedor des de Riells del Fai.

Al número 191 preguntàvem què vol dir aixafar la guitarra. La resposta correcta era la 4. Desbaratar a algú els seus plans, els seus propòsits. La guanyadora ha estat Cèlia Cañas, del Centre Ocupacional del Bosc, molt seguidora de L'Estenedor.

Al número 192 preguntàvem què vol dir tenir mala estrella. La resposta correcta era la 3. Tenir mala sort. La guanyadora ha estat Sandra Libori, de Mollet del Vallès, seguidora de L'Estenedor i que ens diu "al mal temps, bona cara!"

Al número 193 preguntàvem què vol dir fil per randa. La resposta correcta era la 1. Minuciosament, amb tots els detalls. La guanyadora ha estat Mari Reca, la Mohicana, de Castellers de Mollet.

Al número 194 preguntàvem què vol dir tenir les mans foradades. La resposta correcta era la 3. Ser una persona malgastadora. La guanyadora ha estat Dolors González, de l'Arxiu Històric de Mollet.

Al número 195 preguntàvem què vol dir can seixanta. La resposta correcta era la 4. Un lloc on tothom fa el que vol, on hi ha un gran desordre, un gran desgavell. El guanyador ha estat Josep Maria Corretger, casteller i avi recent.

Al número 196 preguntàvem què vol dir estar fet caldo. La resposta correcta era la 1. Estar molt cansat  molt afectat i mancat de vitalitat. La guanyadora ha estat Alice Bonet, de Sant Fost, amant de la llengua catalana.

Agraïm a tothom el seguiment d’aquest concurs i a tots us diem "Enhorabona! No deixeu de participar-hi", perquè aquest any 2023, estrenem premi.

Vols compartir aquesta notícia?