Alumnes de 4t d'ESO de Cerdanyola visiten l'estand del Servei Local de Català a la Fira Orienta

CNL Vallès Occidental 3

Ús professional, Difusió

Els dies 8 i 9 de febrer, el Servei Local de Català de Cerdanyola va participar a la Fira Orienta, sobre formació postobligatòria i adreçada especialment a estudiants que aquest any acaben els estudis de 4t d'ESO.
 

Van passar per la fira els alumnes dels centres educatius de Cerdanyola: Institut Gorgs, Institut Forat del Vent, Escola Escaladei, Institut Banús, Institut Jaume Mimó, FEDAC, Flor de maig, UEC, Institut Pere Calders i Col·legi Montserrat. A la parada del Servei Local de Català es va informar els alumnes sobre les titulacions oficials de català i es va lliurar material de conversa de la col·lecció Parlem tu i jo, especialment als que participen en el projecte de parelles lingüístiques dels centres de secundària, que aquest curs s'ha reprès a través de les activitats del Pla Educatiu d'Entorn.

També es va informar de les inscripcions generals del 3r trimestre i el programa del Voluntariat per la llengua a la població en general que es va apropar a l’estand.

Aquesta iniciativa està organitzada per la Regidoria de Joventut amb el suport de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Cerdanyola.

Vols compartir aquesta notícia?