L’equip del CNL fa màgia

CNL L'Heura

CPNL

El passat divendres 3 de febrer, l'equip del CNL L'Heura vam fer una sessió de treball per reflexionar sobre els reptes del Centre d'aquest 2023.

Com ja és habitual, un cop l'any ens trobem en un ambient més distès per posar en comú idees i fer la màgia de crear noves propostes amb les aportacions de tothom.

Aquesta ja és la 10a Jornada i l'objectiu d'enguany era fer propostes sobre com crear comunitat d'usuaris del CNL L'Heura. Després de dos anys de pandèmia, volem tornar a crear els lligams de l'alumnat i el voluntariat amb les activitats del Centre i amb el català.

El lema del Voluntariat per la llengua “Quan parles fas màgia”ens va servir de fil conductor de les dinàmiques de la sessió i ens va convertir en mags i magues per un dia.

Cada any la Jornada es fa en un equipament diferent de la ciutat i enguany ens ha acollit el Centre de Formació Marie Curie de Grameimpuls, als responsables del qual volem agrair profundament haver-nos cedit uns espais tan magnífics i haver-nos dedicat un temps per explicar-nos el seu projecte educatiu.

Esperem que la màgia duri tot l'any!

Vols compartir aquesta notícia?