El CNL de Terrassa i Rubí amplia la xarxa de TotJoc

CNL de Terrassa i Rubí

Oci en català

El Servei Local de Català de Terrassa amplia la xarxa d'establiments adherits al programa TotJoc

La Llibreria Cinta del c. de la Palla, 6, de Terrassa, ha estat l'última botiga que s'ha adherit al programa TotJoc i ja en són 9 els comerços que anualment renoven els seus catàlegs de jocs en català: Landròmina, Clothes & Games, Joguiba, Kame Kame, Abacus, Oficina de Turisme, Llibreria Atenea i Nikochan.

A TotJoc es pot trobar el joc més adequat per a cadascú. Només cal entrar a la pàgina web www.totjoc.cat, on hi ha un cercador amb els més de 1.100 jocs en català existents amb informació detallada: la durada de la partida, el gènere, el nombre de jugadors, recomanacions d'altres jocs similars...

Pel que fa a les botigues adherides, el web www.totjoc.cat conté la informació sobre en quina es pot comprar cada joc: cada fitxa conté els establiments que el tenen en estoc. I, alhora, en la fitxa de cada establiment es pot veure quins altres jocs en català té disponibles.

El nombre d'accions i activitats relacionades amb el programa no ha parat de créixer arreu de Catalunya gràcies a la col·laboració i la implicació d'agents socials, d'entitats i de les administracions. Moltes d'aquestes accions han tingut com a objectiu sensibilitzar pares i mares, ludoteques i esplais sobre la importància de promoure l'ús del català en els moments de lleure.

Vols compartir aquesta notícia?