El CNL de Tarragona reparteix cartells terminològics a les escoles de música

CNL de Tarragona

Servei d'Assessorament Lingüístic

Els cartells els ha elaborat el TERMCAT i mostren la terminologia del violí, la guitarra, el saxòfon i el piano

cartells instruments

Aquest mes de gener els serveis i oficines del CNL de Tarragona ha repartit 31 lots de cartells sobre la terminologia del violí, la guitarra, el saxòfon i el piano. Aquests cartells, elaborats i cedits pel TERMCAT, Centre de terminologia, és en realitat un material complementari del diccionari Terminologia dels instruments musicals, un diccionari en línia que recull 262 termes, especialment referits als noms dels instruments i les parts de què es componen.

El CNL els ha repartit a un total de 17 escoles de música de les comarques del Tarragonès, Baix Penedès, Conca de Barberà i Alt Camp. Al Tarragonès s'han abastit les escoles municipals de música de Salou, Torredembarra i Altafulla, l'Escola de Música Rafael Gibert Recasens de Constantí i l’Escola i Conservatori de Vila-seca.

Al Baix Penedès, s'han repartit a l'Escola de Música Pau Casals i Escola Músics del Vendrell, a les escoles municipals de la Bisbal del Penedès i de Cunit, a l'Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l'Arboç i a l'Escola Contrapunt.

A la Conca de Barberà, s'han enviat cartells a les escoles de música de l'Espluga de Francolí i de Santa Coloma de Queralt i a l'Escola Municipal de Música Josep Porter i Rovira de Montblanc.

Finalment, a l'Alt Camp s'han fet arribar a l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard de Valls i a l'Escola de Música Municipal d'Alcover.

La tramesa de cartells s'ha aprofitat per informar les escoles dels serveis del CPNL, especialment dels cursos de català per a dults i del Servei d'Assessorament Lingüístic.

Vols compartir aquesta notícia?