Nova parella lingüística del VxL a UA1 Lleida Ràdio

CNL de Lleida

Difusió

Jordi Sebastià, director d' Un dia més, fa de voluntari lingüístic de la Luciana, aprenenta del VxL de Lleida

La Luciana, l’aprenenta del VxL de Lleida que forma parella lingüística amb Jordi Sebastià

Un cop més, i ja en van quatre, un aprenent del Voluntariat per la llengua de Lleida viu l'experiència de formar parella lingüística amb Jordi Sebastià, director del programa Un dia més d'UA1 Lleida Ràdio. Aprenent i voluntari conversen en català en directe, a la secció "Voluntariat" del programa radiofònic.

Des del mes de gener, la secció mensual compta amb la participació de la Luciana, una aprenenta castellanoparlant amb moltes ganes de guanyar fluïdesa quan s'expressa en català. Aquest és un dels motius principals pels qual els aprenents del VxL s'animen a inscriure-s'hi, tot i que no és l'únic.

La Luciana i el Jordi s'han conegut i han conversat en català sobre un tema que els apassiona a tots dos: el futbol. La parella ha intercanviat opinions sobre aquest esport i la Luciana s'ha emocionat en recordar l'última victòria del seu equip preferit. Un cop trencat el gel, tots dos continuaran trobant-se un cop al mes a la ràdio per fer petar la xerrada.

Aquest és només un dels exemples de tot el que comporta formar part del Voluntariat per la llengua com a parella lingüística. Més enllà de l'aprenentatge del català, els participants s'enriqueixen mitjançant l'intercanvi de vivències, experiències i emocions.

Per participar en el programa com a voluntari o aprenent, només cal contactar amb l'equip del VxL de Lleida a: vxl.lleida(ELIMINAR)@cpnl.cat., www.vxl.cat o al 634 695 892.

Vols compartir aquesta notícia?