L'Optimot s'estrena a Instagram

Serveis Centrals

CPNL

El nou compte oferirà el contingut més visual del servei i contribuirà a crear més usuaris del cercador

El servei de consultes lingüístiques Optimot que ofereix la Secretaria de Política Lingüística, conjuntament amb l'Institut d'Estudis Catalans i el Centre de Terminologia TERMCAT, ha obert un compte d'Instagram (instagram.com/optimotcat).

El nou compte comença a funcionar amb l'objectiu de fer arribar el cercador de l'Optimot encara a més usuaris dels que ja l'utilitzen des de fa temps, i oferirà el contingut més visual del servei, que fins ara es difonia principalment a través de Twitter, com ara els mots òptims o els mems lingüístics dels #dimemcres.

Amb aquesta iniciativa també es vol oferir a la ciutadania un nou canal de comunicació amb el servei de consultes lingüístiques. Aquesta xarxa social s'afegeix al compte de Twitter de l'Optimot (twitter.com/optimotcat), actiu des del 2015, des d'on es difonen continguts tant lingüístics com de novetats i funcionament del servei. El reforçament de la presència de l'Optimot a les xarxes socials ha de permetre crear una comunitat d'usuaris interessats en la llengua catalana. Els dos comptes són dues vies paral·leles i complementàries, que contribuiran a crear més usuaris del cercador, i sobretot a fomentar el bon ús de la llengua catalana.

Vols compartir aquesta notícia?